Polední menu 10:30-14:00



22. - 23. 2. 2020


Polévky:  

0,25l Hovězí vývar s masem a nudlemi 1a,3,9                                                                               24,-

Hotová jídla:      

150g Filet z norského lososa na bylinkách podávaný na listovém smetanovém špenátu,                  šťouchané brambory s mladou cibulkou 1a,4,7                                                                          129,-

500g Pečená mladá kachna 1/4,                                                                                                                bramborové a houskové knedlíky, dušené červené hlávkové zelí 1,3,7,12                              129,-  

150g Smažené kuřecí řízečky,                                                                                                                    bramborový salát 1a,3,7,9,10                                                                                                           105,- 

130g Svíčková na smetaně s brusinkami,                                                                                                    houskové knedlíky 1a,3,7,9,10                                                                                                         105,- 

150g Filírovaný Flank steak z mladého býka s omáčkou Demi Glace,                                                    šťouchané brambory s mladou cibulkou /bramborové hranolky/ 1a,7,9,10,12                       129,-

350g Grilované kuřecí maso na listech salátů se cherry rajčátky                                                          doplněné lehkým jogurtovým dipem a opečeným toastem 1a,3,7,9,10                                    105,-        

 

                 

Na stravenky nevracíme, doplatek pouze hotově!

Platbu kartou nebo stravenkami hlaste prosím předem.